Mi is az a Bag-in-Box (BIB)?
A BIB egy rugalmas Smurfit Kappa® zsák és a Vitop® csap kombinációja. A zsák fokozatosan zsugorodik össze, ahogy fogy belőle a folyadék, a légmentesen záródó csap pedig megakadályozza, hogy a zsákba levegő jusson. Így lehetséges, hogy a termék felbontott állapotban több hétig is eláll.
A Bag-in-Box előnyei
- A BIB meggátolja, hogy a zacskó tartalma levegővel érintkezzen, így a termék íze és minősége nem változik meg az oxidálódás miatt.
- A termék határozottan környezetbarát.
- A nyomtatási felület a dobozon sokkal nagyobb, mint egy palackon. Az offset nyomásnak köszönhetően a színek vibrálóak és változatosak.
Bag-in-Box borász szemmel!
Nem véletlen, hogy körülbelül hatvan évvel a bag-in-box feltalálása után ez a csomagolási technika a világ élére tört.
A Bag-in-Box borok vásárlása jelentősen alacsonyabb árú a 0,75 literes üveg palackokkal szemben.
Tehát a borzsák egy innovatív, költségtakarékos és környezetbarát csomagolási megoldás.
Egy kis borajánló sem maradhat el! 🙂
Hagymahéj színű könnyű borfajta, mely az elkészítés módjában különbözik a fehér-, és vörösboroktól.
Friss, gyümölcsös illatú, szamócás, málnás jegyekkel. Finom savai szépen egészítik ki, és teszik harmonikussá a zamatát.
Könnyű ételek, saláták és szárnyas sültek kísérőjeként ajánljuk.
Cabernet Sauvignon és Merlot házasítása során jött létre ez a kiváló nedű.
Testessége mellett, ízében gyümölcsös jellegeket hordoz. Kiváló kiegészítője a desszerteknek.
A tökéletes bor ízvilágát a Villány déli lankáit melegítő napsugarak, a friss tavaszi eső és a gondos munkával érlelt szőlő biztosítja.
A Cuvée Francia kifejezés, mely két, esetenként többfajta bor adott célú öszszekeverésével készült minőségi vagy különleges minőségű bor – ebben az értelemben a cuvée a házasítás szinonimája.
A házasítás célja az egységes minőség elérése, esetenként új íz létrehozása. A házasított borok harmonikusan kiegészítik egymást.
A mindennapok könnyű esti borozásgatásához kínáljuk ezt a mediterrán jellegű, gyümölcsös borunkat.
Ha ételek mellé kívánják fogyasztani, akkor leginkább a pörköltek és a sültek mellé ajánljuk a színes és karakteres savösszetétele miatt . Fogyasztása 15-16 °C-on ajánlott.