Barion Pixel
folyó borok

A folyó borokat ajánljuk éttermekbe is!

Egy étteremben, illetve bármilyen vendéglátó egységben nagyon fontos a termékkínálat kialakítása. Érdemes arra törekedni, hogy lehetőség szerint többféle ételt-italt kínáljunk, viszont nem szabad figyelmen kívül hagyni a minőséget sem. A cégünknél kapható folyó borok azonban biztosan nem okoznak csalódást még a borrajongóknak sem! Ha szeretné egy kicsit felfrissíteni étterme kínálatát, nézzen körül nálunk! 

A folyó borok tökéletes választásnak bizonyulnak vendéglátó egységek részére is, ahol az emberek szívesen fogyasztanak az ételek mellé egy pohár finom bort is.
A legtöbben ilyen esetben előnyben részesítik a folyó borokat, hiszen így akár többfélét is megkóstolhatnak, és mindig az adott fogáshoz illőt választhatnak. Ez sok vendégnek fontos, hiszen a jó étel-bor párosítás valódi gasztronómiai élményben részesíti a fogyasztót.

Érdekesnek találtad a cikket? Oszd meg barátaiddal is!

Olvass tovább...

Fehérborok Villányból, a napfény érlelte lankákról!

Fehérborok terén is tudunk kiemelkedőt mutatni a Borexpressz vásárlóinak! A villányi borok legjavából mutatunk a bor rajongóknak kínálatot, nagyon kedvező áron. Érdemes benézni hozzánk, ha a nyaralás Villányba hozza és szívesen kóstolna kedvenc boraiból. Ha nincs lehetősége személyesen válogatni a Dolium Pincészet boraiból, akkor sem kell lemondani a villányi vörösökről, fehérekről és rozékról, mert a pincészetünk

Tovább olvasok »

Rosé bor – Frissítő nyári finomság, palackba zárva!

Rosé borok nagy választékban, magas minőségben, megfizethető áron – élvezze a frissítő, üde italokat, melyek egyenesen Villányból érkeznek asztalára!  A rosé borok sokszor méltatlanul kevés figyelmet kapnak, pedig megéri egy kicsit elmélyülni a világukban. A legtöbb borrajongó a testesebb italokat kedveli! Főként nyáron örvendenek nagyobb népszerűségnek a frissítőbb termékek, mint például a rosé borok. A rosék egy kicsit ötvözik

Tovább olvasok »

A rosé borok készítéséről!

A rosé borok körül mindig is rengeteg tévhit keringett a köztudatban. Míg az mindenkinek egyértelmű – legalábbis nagy vonalakban – hogy a vörös és a fehér bor hogyan készül. A rosékról sokan azt gondolják, hogy az előző kettő keveréke, szaknyelven házasítása. Ez azonban egyáltalán nem igaz, és az is tévhit, hogy a rosé borokat a vörös hígításával állítják elő.

Tovább olvasok »
Scroll to Top