A szőlőt kézzel ládákba szüreteltük, majd kíméletesen préseltük. A bor készítéséhez kizárólag színmustot használtunk. A Chardonnay mustot 16-18 ̊C-on hűtve erjesztettük. Az erjedést követően a bort kén nélkül seprőn tartottuk 4 hónapig 500 literes magyar fahordóban. A Pinot Noir kíméletes feldolgozás mellett fehérbor technológiával készült acéltartályban. A narancsbor amforában készült és érlelődött a házasítás pillanatáig. A hordós és a tartályos érlelés során a seprőt heti rendszerességgel kevergettük. Az érlelés végén a borokat újra egy tartályba fejtettük, minimálisan derítettük, majd palackoztuk A 2022-es évben a virágzás a megszokottnál később indult el. A magas hőmérséklet hatására a hajtásnövekedésben a szőlő behozta a lemaradását. A nyári időszakban a kevés csapadék és a sok napsütés hatására a bogyók mérete kisebb volt a megszokottnál, azonban az érés folyamata sokkal gyorsabban zajlott le. Növényvédelmi szempontból nagyon kedvező volt az évjárat. Az aszálykár tünetei az idősebb ültetvényeinkben és a jobb fekvésű dűlőinkben kevésbé jelentkeztek, de természetesen itt közrejátszanak a fajták, illetve a klónok tulajdonságai is. Fokozott jelentőséggel bírt a helyes szüreti időpont megválasztása, melynek eredményeképpen alkoholban nem túlzó, friss és gyümölcsös borok születtek az évjáratból.