Szőlészeti adatok:
Termőhely: Kopár-, Csillagvölgy-, Várerdő – dűlők
Tőkék életkora: Átlag 15-20 év.
Tőketerhelés: 1,5-2 kg/tőke
Művelési mód: Ernyő művelés.
Szüret: 2019. október vége, november eleje
Borászati adatok:
Feldolgozás: A pincében bogyózás után a szőlő zárt kóracél tartályba került közel 2 hónapra.
Érlelés: Az erjedés után a bor egy része kóracéltartályba másik része használt barrique hordóba került 12 hónapra. Palackozás után az érlelő pincében további 1 évet töltött palackban.
Palackozás: 2023. őszén került palackba. Készült: 5.000 palack.
Kóstolási jegyzet:
Analitika:
Alkohol: 13,83 %
Sav: 5,0 g/l
Cukor: 1,7 g/l