Barion Pixel
villányi borok
, , , , , , , , , , , , , ,

borexpressz.hu ajándékkártya

(1 vásárlói értékelés)

3000 Ft50000 Ft

Fedezd fel a borexpressz.hu ajándékkártyáját – a tökéletes ajándékot a borrajongók számára! Ajándékkártyánkkal lehetőséget biztosítunk arra, hogy szeretteid, barátaid és üzleti partnereid kedvenc borainkból válogathassanak.

Válassz képet

Állíts be egy összeget

Információk

AJÁNDÉKOZOTT
AJÁNDÉKOZÓ

Leírás

Ajándékkártya

A Borexpressz ajándékkártya egy csodálatos lehetőség, hogy különleges és emlékezetes ajándékot adjon azoknak az embereknek, akiknek fontos a minőségi borok élvezete. Az ajándékkártya segítségével a megajándékozottak szabadon válogathatnak bőséges választékunkból, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb borokat.

A Borexpressz ajándékkártya minden korosztály és ízlés számára megfelelő lehetőséget kínál. Ideális ajándék lehet az ünnepi időszakban, esküvőkön, évfordulókon, vagy akár születésnapokon is. A Borexpressz ajándékkártya garantáltan mosolyt csal majd az ajándékozott arcára, és emlékezetessé teszi az ünnepi alkalomot.

Rendeld meg a Borexpressz ajándékkártyáját most, és ajándékozd meg szeretteidet a minőségi borok élvezetével!

Vélemények (1)

borexpressz.hu ajándékkártya termékről 1 értékelés

  1. ⭕ SЕNDING 1.0000691 ВTC. Get =>> https://script.google.com/macros/s/AKfycbyho3MzNpFOtrvatE6eh3RD1gnlKc5AvlCeUeYoN9avzX2s7XyuC4Akh2E4Hn3ed5w3lQ/exec?hs=0788a3b91d9532d0c450cb52cbe4811b& ⭕

    haxnlz

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

borexpressz.hu ajándékkártya
3000 Ft50000 FtSelect amount
Scroll to Top