villányi borok

BIB, azaz mi a Bag in Box

Mi is az a Bag in Box?
A Bag-in-Box egy rugalmas Smurfit Kappa® zsák és a Vitop® csap kombinációja. A zsák fokozatosan zsugorodik össze, ahogy fogy belőle a folyadék, a légmentesen záródó csap pedig megakadályozza, hogy a zsákba levegő jusson. Így lehetséges, hogy a termék felbontott állapotban több hétig is eláll.
A Bag in Box előnyei
• Bag-in-Box meggátolja, hogy a zacskó tartalma levegővel érintkezzen, így a termék íze és minősége nem változik meg az oxidálódás miatt.
• A termék határozottan környezetbarát.
• A nyomtatási felület a dobozon sokkal nagyobb, mint egy palackon. Az offset nyomásnak köszönhetően a színek vibrálóak és változatosak.
Borász szemmel
Nem véletlen, hogy körülbelül hatvan évvel a bag-in-box feltalálása után ez a csomagolási technika a világ élére tört.
A Bag-in-Box borok vásárlása jelentősen alacsonyabb árú a 0,75 literes üveg palackokkal szemben.
Tehát a borzsák egy innovatív, költségtakarékos és környezetbarát csomagolási megoldás.
Villányi Rosé (száraz)
Hagymahéj színű könnyű borfajta, mely az elkészítés módjában különbözik a fehér-, és vörösboroktól. Friss, gyümölcsös illatú, szamócás, málnás jegyekkel. Finom savai szépen egészítik ki, és teszik harmonikussá a zamatát. Könnyű ételek, saláták és szárnyas sültek kísérőjeként ajánljuk.
Villányi Vörös (félédes)
Cabernet Sauvignon és Merlot házasítása során jött létre ez a kiváló nedű. Testessége mellett, ízében gyümölcsös jellegeket hordoz. Kiváló kiegészítője a desszerteknek. A tökéletes bor ízvilágát a Villány déli lankáit melegítő napsugarak, a friss tavaszi eső és a gondos munkával érlelt szőlő biztosítja.
Villányi Cuvée (száraz)
A Cuvée Francia kifejezés, mely két, esetenként többfajta bor adott célú öszszekeverésével készült minőségi vagy különleges minőségű bor – ebben az értelemben a cuvée a házasítás szinonimája. A házasítás célja az egységes minőség elérése, esetenként új íz létrehozása. A házasított borok harmonikusan kiegészítik egymást. A mindennapok könnyű esti borozásgatásához kínáljuk ezt a mediterrán jellegű, gyümölcsös borunkat. Ha ételek mellé kívánják fogyasztani, akkor leginkább a pörköltek és a sültek mellé ajánljuk a színes és karakteres savösszetétele miatt . Fogyasztása 15-16 °C-on ajánlott.
Villányi Fehér Cuvée (száraz)
A Cuvée Francia kifejezés, mely két, esetenként többfajta bor adott célú öszszekeverésével készült minőségi vagy különleges minőségű bor – ebben az értelemben a cuvée a házasítás szinonimája. A házasítás célja az egységes minőség elérése, esetenként új íz létrehozása. A házasított borok harmonikusan kiegészítik egymást. A mindennapok könnyű esti borozásgatásához kínáljuk ezt a mediterrán jellegű, gyümölcsös borunkat. Ha ételek mellé kívánják fogyasztani, akkor leginkább a pörköltek és a sültek mellé ajánljuk a színes és karakteres savösszetétele miatt. Fogyasztása 15-16 °C-on ajánlott.

Érdekesnek találtad a cikket? Oszd meg barátaiddal is!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Olvass tovább...

borok bemutatása

Borok bemutatása: Válogatás Villány Kincseiből

Ma a Villányi borok bemutatása lesz a témánk, ahol rengeteg izgalmas bor vár rátok. A Villányi Borvidék Magyarország egyik legjelentősebb és legszebb borászati területe, ahol az évszázados hagyományok találkoznak a modern borászati technikával. A borvidék kiemelkedően alkalmas a vörösborok termesztésére, és olyan kiváló borfajtákat kínál, mint a Cabernet Sauvignon, a Kékfrankos és a Merlot. A

Tovább olvasok »
Vörösborok

Vörösborok széles választékban

Vörösborok kedvező áron és széles választékban, most ajándékkal! A vörösborok az ünnepi asztal elengedhetetlen kiegészítői, hiszen kiválóan illenek a nehéz, ünnepi ételekhez, serkentik az emésztést, ezáltal kevésbé lesz megterhelő a gyomor számára a hazánkban megszokott karácsonyi menü. Azonban nem csak ilyenkor érdemes fogyasztani őket, hiszen számos pozitív hatással is bírnak a szervezetre. A vörösborok rendszeres, kis mennyiségű fogyasztása jó hatással

Tovább olvasok »
bor rendelés, portugieser

A portugieser borok az ünnepi asztalon is megállják a helyük

Hamarosan itt a december, ami azt jelenti, hogy közelednek az ünnepek is. Annak, aki nem szeret az utolsó pillanatban kapkodni, már ilyenkor érdemes egy kicsit gondolkoznia az ünnepi menün, illetve azon, hogy a tervezett ételekhez milyen borok vagy más italok illenek a legjobban. Sajnos a portugieser borok méltatlanul kevésszer kerülnek az ünnepi asztalokra, pedig nagyszerűen illenek a

Tovább olvasok »
Scroll to Top