Elmúlt már 18 éves?

Vissza a találatokhoz

Twickel Szekszárdi Rosé Cuvée
( rosé )

Fogyasztói ár:

3,890

Literár:

778Pontszám:
0.0 - 0 szavazat alapján
Cikkszám:
TW500500
Fajta:
száraz
Típus:
rosé
Kiszerelés:
BIB
Űrméret:
5 l
Bruttó ár:
3,890 Ft
Borvidék:
Bátaszék
Borászat:
Twickel Szőlőbirtok Kft
Alkoholtartalom:
12.0 %

Twickel Szekszárdi Rosé Cuvée
( rosé )

Ebben a lazac színű rozé borban a kiváló évjáratnak köszönhetően, előtérbe kerültek a tavaszi virágok illatai, és a piros bogyós gyümölcsök. Ízében telt, gyümölcsös, lendületes házasítás. Megfelelő kísérője lehet a baráti beszélgetéseknek.

Twickel Szőlőbirtok Kft

A közel 2 300 hektáron elterülő Szekszárdi Borvidék legnagyobb területtel rendelkező borászata a Twickel Szőlőbirtok. A 200 hektáron gazdálkodó vállalkozás tulajdonosa 1993 óta báró Twickel György. A tulajdonos édesanyja Zichy Mária Terézia grófnő, aki magyar nemesi családban született, azonban 1956-ban hazája elhagyására kényszerült. Németországba költözött, ahol megismerkedett majdani férjével, az Észak-Rajnai Westfalia-i származású Clemens Twickel báróval. A haza és a magyarság szeretete nem enyhült az évek során Zichy Mária Terézia grófnő szívében, és a rendszerváltás után céltudatosan kutatni kezdtek a magyarországi befektetési lehetőségek között a régi Zichy-birtokok környékén. A család több generáción keresztül kötődött a mezőgazdasághoz, így a Szekszárdi Borvidék adta lehetőségek inspirációjaként adódott a borral való foglalkozás. A borászat felvásárlását követően átstrukturálták a fajtaszerkezetet és bevezették a Magyarországon akkor még újdonságnak számító hozamkorlátozást. A pincészet azóta is a folyamatos megújulás állapotában van. Ma csak a feldolgozóban található erjesztő tér kapacitása is közel 4000 hl. Meghatározó fajták a szekszárdi Kadarka és a fűszeres, zamatos Kékfrankos, emellett a Cabernet Sauvignon, a Cabernet Franc, a Merlot, a Pinot Noir, a Portugieser és a különleges Syrah kap kiemelt figyelmet. Báró Twickel György eltökélt törekvése a magas minőség elérése és fenntartása, mely mára Magyarország egyik legmodernebb borászati üzemévé tette a pincészetet. A Twickel Szőlőbirtok Kft.-t az ország csúcsborászatai között tartják számon. A pincészet először Liszt Pincészet néven működött, majd 2010 elején vált ki a Szekszárd Zrt.-ből és vette fel a Twickel Szőlőbirtok Kft. nevet. Báró Twickel György ma a Szekszárd mellett található Kajmád pusztán él feleségével és négy lányával, akiknek már szerep is jutott a borászat életében, ugyanis nevüket a legkülönlegesebb borok viselik. Hisszük, hogy a legfontosabb nemesi értékek mentén – a generációkon átívelő gondolkodással – megbízható, minőségi borászat tudunk maradni hosszú távon. Borainkat a legnagyobb tisztelettel készítjük, mely felbontásuk után segítenek megteremteni a tökéletes pillanatot. Legyen az egy elmélyült beszélgetés, randevú vagy épp a közös emlékek felidézése, minden hangulathoz a legjobb borokat igyekszünk kínálni.

Twickel Szekszárdi Rosé Cuvée
( rosé ):

air jordan 11 gold eyelets 10w Qi Wireless Charger Pad スーパーコピーブランドモンクレール


:

Latex Additive For Concrete バレンシアガ靴コピー


:

グッチピアススーパーコピー通販店 Graphite Petroleum Price


:

フェラガモバッグスーパーコピー販売店 Mode Converter Factory


:

3 Oz Glass Dropper Bottle ルイヴィトンサングラススーパーコピー激安


:

クロムハーツ指輪スーパーコピー代引き 6 Seater Crew Van


:

N級品ルイヴィトン指輪コピー Double Memory Foam Camping Mattress


:

ブランドバーバリー帽子コピー China Office Desk Pulp Tray


:

Nail Polish Making Machine ディオールサングラススーパーコピー激安


:

クロムハーツベルト偽物 Bangles?For?Women?With?Charms


:

Gum Battery Operated Toothbrush コピーブランドエルメス


:

Axle Ratchet Straps 高品質セリーヌコピー


:

ディオールサングラススーパーコピー通販店 China Car Mat Protector For Floor


:

シャネル財布コピー通販店 Light Bulb Circuit Board


:

エルメス指輪コピー品 Chainwheel 38T Bike Gear Mountain Bike


:

ブランドコピーn級とは Can I Drill A Hole In Tempered Glass


:

ロンジン時計コピー激安 1 Pc Butterfly Ball Valve


:

Dry Brush Painting Acrylic スーパーコピーブランド激安n級通販専門店


:

グッチ時計スーパーコピー販売店 Industrial Robot Manipulator


:

高品質エルメスバッグコピー 98% Powder Paradol


:

シャネルピアスコピー激安 2 Oz Paper Souffle Cups


:

性爱欧美视频 本物と同じエルメス指輪コピー


:

ドルチェ&ガッバーナ靴コピー品 365nm Uv Torch


:

マイケルコース財布コピー激安 120ml Cosmetic Packaging Amber Lotion Glass Bottle


:

Cold Flame Fireworks Candle ジン時計スーパーコピー


:

Borexpressz, borok széles választékban xbftlehm http://www.g291chcfj2j7760306e2dd7o17jdr7rds.org/ [url=http://www.g291chcfj2j7760306e2dd7o17jdr7rds.org/]uxbftlehm[/url] axbftlehm

Telefon:+36 70 600 1466
E-mail:rendeles@borexpressz.hu