Elmúlt már 18 éves?

Vissza a találatokhoz

Gere Attila Kopár
( vörös )

Fogyasztói ár:

8,900

Literár:

11,867



Pontszám:
0.0 - 0 szavazat alapján
Cikkszám:
G0000007
Fajta:
száraz
Típus:
vörös
Kiszerelés:
PALACK
Űrméret:
0.75 l
Bruttó ár:
8,900 Ft
Borvidék:
Villány
Borászat:
Gere Attila Pincészete
Alkoholtartalom:
0.0 %

Gere Attila Kopár
( vörös )

A pincészet emblematikus csúcsbora. Csak a legszebb évjáratokban készül, Villány legjobb dűlőiből (Kopár, Csillagvölgy, Konkoly, Ördögárok) szelektált alapanyagok felhasználásával. A bor Cabernet Franc, Merlot valamint Cabernet Sauvignon házasítása. Átlagosan 16-18 hónapig érleljük tölgyfahordókban.

Gere Attila Pincészete

A Gere Pincészet 2002-ben átadott új feldolgozója a ma létező legmodernebb borászati technológiát ötvözi a villányi borkészítési hagyományokkal. A szőlőt már az ültetvényen szelektáljuk, majd kis ládákba kézzel szüreteljük. Szigorú terméskorlátozással (csúcsboraink esetében kb. 0,7 – 1 kg/tőke) dolgozunk, csak minőségi, kézzel válogatott szőlőalapanyagot használunk fel. A feldolgozás előtt egy válogató asztalon fürt szelekciót hajtunk végre. Csak a tökéletesen érett, egészséges szőlő kerül feldolgozásra. A bogyózást követően az előzetesen lehűtött cefre, temperálható acéltartályokba, illetve fakádakba kerül. Itt megy végbe az alkoholos erjedés szabályozott hőfokon, fajtáktól függően 1-3-hét alatt. Boraink készítésekor törekszünk a villányi termőtájra jellemző illat- és ízjegyek kifejezésre juttatására. Ennek érdekében a feldolgozási technológia során a lehető legkíméletesebben járunk el. Az erjesztést kizárólag a GERE birtokról szelektált, helyi élesztő törzsekkel végezzük. Célunk a természetes, egyedi, terroir birtok borok készítése. Az erjesztést követően kíméletes préselés következik, melyet pneumatikus rendszerű présekkel végzünk. A spontán biológiai almasav bomlás már a feldolgozó alatt található érlelő pincében, nagyrészt új, illetve használt 80%-ban magyar, valamint francia tölgyfahordókban megy végbe. Vörösborainkat átlagosan 14-18-hónapig érleljük fahordóban, majd a hordós érlelést követően következnek a különböző házasítások. A palackozás során pincészetünk csúcsborai nagyrészt szűretlenül lesznek letöltve, majd piacra kerülésük napjáig palackban érlelődnek tovább.

Gere Attila Kopár
( vörös )



:

make money make money online free make money make extra money easy ways to make money make money on youtube photos imgclick easily make money sharing will friends social free file upload make money online imgclick will easily make money sharing photos friends social free file upload how to make money with youtube https://www.fresher.ru/elz/# - make money online

Telefon:06 30 600 26 30
E-mail:rendeles@borexpressz.hu